Vabilo na IoT World Congress, Barcelona 2018

Vabilo na IoT World Congress, Barcelona 2018

Ponovno se bomo udeležili IoT Solutions World Congress, ki se vsako leto odvija v Barceloni. Dogodek bo letošnje leto potekal med 16. in 18. oktobrom 2018, na sejmišču Fira Barcelona.

Na kongresu bo sodeloval tudi Elmitel, d.o.o. kjer bomo predstavili rešitev eVineyard v kombinaciji s pametnimi senzorji Libelium. Najdete nas lahko v Gran Via, Hala 2, Nivo 0, Ulica B, št. 219 kjer se bomo predstavili skupaj z našimi partnerji iz Španije, ki izdelujejo senzorske naprave.

eVineyard je sistem za pomoč pri upravljanju vinograda, ki s pomočjo IoT (internet-of-things oz. internet-stvari) rešitev pomaga vinogradniku zmanjšati proizvodne stroške, pridelati bolj kakovostno grozdje in ohranjati okolje.

IoT Solutions World Congress je vodilni mednarodni dogodek, ki povezuje internet stvari (IoT) z industrijo. Na tridnevnem kongresu se bo predstavilo več kot 220 podjetji, vsako leto pa sejem obišče več 10.000 obiskovalcev iz 70 držav. Na kongresu bodo predstavljene tudi najnovejše inovacije iz sveta IoT tako v tehnologijah kot tudi storitvah.

Vabimo vas, da se nam pridružite na IoT Solutions World Congress, od 16. do 18. oktobra 2018 v Barceloni na stojnici 219!